محمدرضا عابد" در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني با بيان اينكه دولت به مشاغل خانگي و ايجاد كارگاه‌هاي توليدي تسهيلات ارائه مي‌دهد، افزود: با توجه به شرايط اقتصادي موجود و پرداخت يارانه‌ها از سوي دولت به خانوار، بافندگان فرش به علت تأمين نياز خود از بافندگي دست كشيدند، اما با وجود اين شرايط توليد فرش مقرون به صرفه و درآمدزا است و توليدكنندگان بيشتري به سمت توليد فرش روي آوردند.

وي تصريح كرد: 70 درصد مواد اوليه مورد نياز فرش كه حدود 20 درصد قيمت تمام شده فرش را شامل مي‌شود، از خارج از كشور وارد مي‌شود و اگر چه گراني ارز قيمت تمام شده توليد را بالا برده است، اما براي صادرات مثبت ارزيابي مي‌شود.

به گفته وي، دستمزد كارگران در بافت فرش ابريشمي در يك ماه گذشته 25 درصد افرايش يافته است و خود به خود زمينه براي توليد فرش براي بافندگان فراهم شده است، اما متاسفانه بسياري از بافندگان در استان‌هاي مختلف به شغل‌هاي صنعتي روي آوردند.

رئيس شركت سهامي فرش گفت: مركز ملي فرش ايران به هنگام بازگشايي نمايشگاه‌ها به توليدكنندگان يارانه پرداخت مي‌كند و حدود 50 درصد هزينه‌هاي نمايشگاه را خود تقبل مي‌كند، در اين حين ممكن است بودجه بعضي ازنمايشگاه‌ها به عقب بيفتد، اما مركز ملي فرش ايران براي برگزاري نمايشگاه‌ها در خارج از كشور 40 تا 50 درصد يارانه مي‌پردازد.

عابد با تاكيد بر اينكه توليدكنندگان با كمبود بافنده روبه‌رو هستند، افزود: تقاضا براي توليد در بعضي استان‌هاي كشور افزايش يافته است و زمينه براي توليد بيشتر فراهم است، اما در بعضي شهرها بافندگان به دليل دريافت يارانه نياز به توليد فرش ندارند، ما مشكل فروش نداريم و با وجود بازار پر رونق فرش، بالا بودن قيمت‌ها و افزايش دستمزد بافندگان امسال مي‌توانيم دست‌كم پنج ميليون مترمربع توليد داشته باشيم.

رئيس هيئت مديره و مديرعامل شركت سهامي فرش ايران با بيان اينكه بسياري از كارخانه‌هاي موجود در زمينه توليد پيله ابريشم تعطيل شدند، افزود: يكي از اصلي‌ترين مواد اوليه توليد فرش ابريشم است كه به علت توليد فقط 10 درصد از اين محصول در كشور، مابقي از كشورهايي همچون چين وارد مي‌شود كه البته كشورهايي همچون شيخ‌نشين دوبي در اماران متحده عربي و ديگر كشورهاي همسايه هم در اين امر واسطه مي‌شوند.

دسته ها : توليدات داخلي
1391/8/18 17:11

دبير كميته حمايت از توليدات داخلي دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: توانمندي‌هاي فارس در زمينه توليد دارو، تجهيزات پزشكي و فناوري‌هاي مرتبط با سلامت در قالب نمايشگاهي نهم و دهم آبان ماه به نمايش گذاشته مي‌شود.

به گزارش گروه دريافت خبرخبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه فارس، سيدابوالفضل هاشمي افزود: اين نمايشگاه شامل 4 غرفه دارويي، 10 غرفه كارخانه‌هاي در حال ساخت تجهيزات پزشكي در استان و 8 شركت توليد كننده تجهيزات پزشكي خواهد بود و غرفه‌هايي نيز به صاحبان ايده در اين زمينه اختصاص داده شده است.

هاشمي افزود: با وجود دانشگاه‌هاي شيراز و پيام‌نور، بنياد ملي نخبگان و پارك علم و فناوري و همچنين وجود صنايع قوي در فارس به‌ويژه صنايع الكترونيك مانند صا ايران، مي‌توان در حيطه توليد در استان بسيار فعال عمل كرد.

وي با ابراز تاسف از نبود همگرايي لازم بين بخش‌هاي مختلف داراي ظرفيت علمي و عملي در فارس، گفت: علي‌رغم وجود اين بنيه علمي قوي در فارس، متاسفانه هر كدام از دستگاه‌ها به‌صورت جزيره‌اي و پراكنده فعاليت مي‌كنند .

هاشمي در خصوص ايجاد كميته حمايت از توليدات داخلي علوم پزشكي شيراز، بااشاره به شعار امسال و شرايط امروز كه به دليل شدت گرفتن تحريم‌ها ايجاد شده است، گفت: اين كميته حمايت از ابتداي امسال شيراز تشكيل شده است .

وي خاطرنشان كرد: اهداف برگزاري اين نمايشگاه لبيك به پيام مقام معظم رهبري و فراهم كردن زمينه‌اي براي ايجاد همگرايي و وفاق بين دستگاه‌هاي توانمند در عرصه توليدات پزشكي است.

هاشمي اضافه كرد: توانمندي استان در علم پزشكي موجب ايجاد يك بازار مصرف خوب براي استفاده از تجهيزات پزشكي است كه اين گونه نمايشگاه‌ها و همگرايي بين دانشگاه‌ها و صنايع، موجب مي شود بتوانيم با توليد، دغدغه مردم و مسوولان را در خصوص كالاهاي سلامت محور كم كنيم .

دسته ها : توليدات داخلي
1391/8/16 11:48

تهران / واحد مركزي خبر / بهداشت و سلامت 1391/08/01
رييس مركز تحقيقات ايدز دانشگاه علوم پزشكي تهران امروز مراحل علمي توليد، كارآزمايي باليني و نتايج درماني داروي ايراني آيمود را براي گروهي از استادان بين المللي بيماري ايدز شرح داد.
اين استادان از دانشگاه هاي كاليفرنيا، استنفورد و هاروارد به ايران آمده اند تا در همايش چهار روزه پژوهش ايدز در ايران شركت كنند.
دكتر مينو محرز در مصاحبه با خبرنگار ما درباره آيمود افزود: اين دارو مدت دو سال است كه براي2000بيمار مبتلا به اچ آي وي ايدز در سراسر ايران استفاده مي شود و با اين كه بيمار بايد هر روز براي تزريق مراجعه كند، استقبال خوبي از آن به عمل آمده است چون حال عمومي بيمار بهبود مي يابد.
وي گفت: تاكنون هيچ عارضه جدي از آيمود در كشور گزارش نشده است و اميدورايم بتوانيم نوع خوراكي آن را تهيه كنيم تا آيمود نيز در دستورالعمل كشوري درمان ايدز قرار گيرد.
تصوير با صدا دارد

دسته ها : توليدات داخلي
1391/8/1 12:25

رئيس سازمان صنايع هوايي ايران با اشاره به ورود نخستين هواپيماي ساخت داخل به ناوگان هوايي در 7 سال آينده، گفت: 2 سال ديگر اولين توليد مشترك هواپيما وارد صنعت هوايي ايران مي‌شود.

 

به گزارش مهر، منوچهر منطقي در حاشيه نمايشگاه صنايع هوا و فضا در جمع خبرنگاران با بيان اينكه براساس برآوردي كه در دنيا انجام شد، 26 هزار و 700 هواپيما بايد توليد شود، گفت: 6 درصد اين هواپيماها پهن پيكرند و در حال حاضر 2 شركت پهن پيكرساز در دنيا اين كار را انجام مي‌دهند.

 

رئيس سازمان صنايع هوايي ايران با بيان اينكه ورود به ساخت هواپيماي پهن پيكر در كشور اقتصادي نيست، بيان داشت: درخواست براي هواپيماهاي 100 تا 150 نفره در كشور ما بيشتر است؛ بنابراين بيشتر ساخت اين نوع هواپيماها را در دستور كار داريم.

 

وي توليد هواپيماي پهن پيكر در كشور را منتفي ندانست و افزود: ساخت اين هواپيماها صرفه اقتصادي در كشور ندارد بنابراين موضوع اورهال هواپيماهاي موجود خريداري شده در دستور كار سازمان قرار دارد و هم اكنون هيچ هواپيمايي براي اورهال به خارج از كشور فرستاده نمي شود.

 

منطقي تصريح كرد:‌ اورهال هواپيماها از نظر ساختاري 30 درصد تكنولوژي را تشكيل مي‌دهد؛ بنابراين رسيدن از 30 درصد به 70 درصد كار سنگيني است اما اقتصادي نيست.

 

وي به توليد هواپيماي 150 نفره در كشور اشاره كرد و گفت:‌ اولين نوع از اين هواپيماها كه ساخت داخل است 7 سال ديگر وارد كشور مي‌شود. همچنين 9 فروند هواپيماي توليد مشترك هم در حال ساخت است كه اولين تا دو سال آينده وارد بازار خواهد شد .

دسته ها : توليدات داخلي
1391/7/29 19:17

دستيابي به دانش فني ماده اوليه صنايع لاستيك‌سازي/ راه‌اندازي خط توليد گروهي از محققان كشور در يك شركت دانش بنيان به تازگي موفق به دستيابي به دانش فني توليد نوعي ماده اوليه براي صنعت لاستيك سازي و توليد كودهاي شيميايي شدند كه قابل رقابت با نوع آلماني آن است.

حسين فخاري- مجري طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، از توليد سيليكاتهاي آلومينيوم پيشرفته خبر داد و افزود: سيليكاتهاي آلومينيوم از جمله مواد اوليه وارداتي برخي از صنايع است كه دانش فني آن در اختيار كشور آلمان قرار دارد.

وي با بيان اينكه در اين پروژه تحقيقاتي به دانش فني توليد سيليكات آلومينيوم دست يافتيم، اظهار داشت: سيليكات آلومينيوم به دليل دارا بودن ساختارهاي سراميكي، جزء محصولات سراميكي محسوب مي شود. اين ماده از خواص سايشي مناسبي برخوردار است از اين رو به عنوان ماده تقويت كننده در صنعت لاستيك سازي به كار مي رود.
 

فخاري بالا بودن جاذب رطوبتي را از ديگر مزاياي اين محصول نام برد و يادآور شد: اين محصول جاذب رطوبتي است از اين رو مي توان در سموم كشاورزي به عنوان خشك كن استفاده شود. كاربرد سيليكات آلومينيوم در سموم باعث مي شود كه بلافاصله رطوبت را جذب و از به هم چسبيده شدن سموم پودري جلوگيري كند.
 

مجري طرح استفاده از اين ماده اوليه را در رنگهاي دريايي از ديگر كاربردهاي آن ذكر كرد و ادامه داد: كاربرد سيليكات آلومينيوم در رنگها موجب استحكام و ايجاد خواص ضد رطوبتي در رنگ مي شود. اين ويژگي سبب مي شود تا بتوان از اين ماده در توليد رنگهاي دريايي براي شناورها استفاده كرد.
 

وي با اشاره به كاربردهاي اين محصول در رنگهاي ترافيكي، يگفت: اضافه كردن اين ماده به رنگهاي ترافيكي مقاومت و ماندگاري اين نوع رنگها را در برابر سايش و ماندگاري آنها را افزايش مي دهد.
 

فخاري با تاكيد بر اينكه اين ماده داراي كاربردهايي در صنايع غذايي است، خاطر نشان كرد: در اين پروژه موفق به توليد سيليكات آلومينيوم در گريد صنعتي شديم.
 

اين محقق با تاكيد بر اينكه اخيرا براي مصارف صنعتي از كشور چين وارد مي شد، افزود: كيفيت وارداتي اين محصول از چين كيفيت لازم را ندارد ولي محصول توليد شده از اين پروژه تحقيقاتي قابل رقابت با نوع آلماني آن است.
 

وي با بيان اينكه سيليكات آلومينيوم در فاز نيمه صنعتي به توليد رسيده است، ادامه داد: با حمايت شهرك تحقيقاتي اصفهان اقدام به راه اندازي خط توليد اين محصول در شهرك كوهپايه اصفهان شد

دسته ها : توليدات داخلي
1391/5/24 15:11
X